Kotitalousvähennys pienenee vuonna 2025: Hyödynnä Talomestareiden remonttipalvelut nyt ja säästä enemmän!

Älä odota – säästä nyt! 

Vuoden 2024 loppu lähestyy, ja nyt on paras aika teettää kaikki suuremmat ja pienemmät remontit, kun kotitalousvähennys on vielä voimassa korkeammilla prosenteilla. Jos suunnittelet kodin remontointia tai muita rakennusprojekteja, ota yhteyttä Talomestareihin nyt ja varaa aikasi ennen vuoden vaihdetta. Ammattitaitoiset tiimimme varmistavat, että projektisi toteutetaan laadukkaasti ja ajoissa – ja samalla saat mahdollisimman suuren verohyödyn. 

Mikäli kaipaat apua suunnittelussa tai haluat lisätietoja palveluistamme, Talomestarit on täällä auttamassa. Yhdessä varmistamme, että kotisi remontti toteutetaan sujuvasti ja että hyödyt kotitalousvähennyksestä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Älä jää odottamaan – hyödynnä suurempi kotitalousvähennys ja tilaa remonttisi Talomestareilta jo tänään! 

Vuonna 2025 kotitalousvähennykseen on tulossa merkittäviä muutoksia, jotka vaikuttavat suoraan kotitalouksien remonttipäätöksiin. Jos olet suunnittelemassa kotisi remontointia, nyt on täydellinen hetki toimia. Vuoden 2024 loppuun asti kotitalousvähennys on vielä suurempi, mikä tarkoittaa merkittäviä säästöjä Talomestareiden tarjoamissa rakennus- ja remontointitöissä. 

Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi, miten kotitalousvähennys muuttuu ja miksi juuri nyt kannattaa tarttua mahdollisuuteen ja tilata remontti ennen vuoden vaihdetta. Lisäksi esittelemme, miksi myös pienempien remonttien toteuttaminen nyt on kannattavaa, sekä erityiset edut, jotka Talomestarit tarjoaa vinyylilankun asennukseen ja nestemäisen tapetin käyttöön. 

Mitä kotitalous- vähennyksen muutokset tarkoittavat? 

Mitä kotitalousvähennyksen muutokset tarkoittavat? 

Vuonna 2025 kotitalousvähennyksen ehdot tiukentuvat, mikä tarkoittaa pienempiä verosäästöjä esimerkiksi kodin remontoinnissa. Tällä hetkellä voit vähentää huomattavan osan Talomestareiden tekemien remonttitöiden kustannuksista, mutta tulevat muutokset vähentävät tätä etua. 

Muutokset ovat seuraavat: 

Vähennyksen enimmäismäärä pienenee

Vuonna 2024 voit saada kotitalousvähennystä jopa 2250 euroa henkilöä kohden, mutta vuonna 2025 tämä summa pienenee merkittävästi 1600 euroon asti. 

Työn osuudesta vähennettävä prosenttiosuus laskee

Tällä hetkellä voit vähentää 40 % remonttityön kustannuksista, mutta vuoden 2025 alusta tämä osuus laskee 35 %.

Omavastuu kasvaa

Omavastuuosuus kotitalousvähennyksessä nousee, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy maksaa enemmän omasta pussista vuoden 2025 jälkeen. 

Näiden muutosten myötä remontin kustannukset kasvavat, mikä tekee vuodesta 2024 erinomaisen ajankohdan kodin remontoinnille Talomestareiden ammattilaisten avulla.

 

Esimerkki: Näin kotitalousvähennys vaikuttaa remontin kustannuksiin 

Kuvitellaan, että suunnittelet keittiöremonttia, jonka työn osuus on 6000 euroa. Katsotaan, miten kotitalousvähennys vaikuttaa kustannuksiin vuonna 2024 verrattuna vuoteen 2025. 

  • Vuonna 2024: Saat vähennettyä 40 % työn osuudesta, eli 6000 eurosta voit vähentää 2400 euroa. Koska vähennyksen enimmäismäärä on 2250 €, saat täyden vähennyksen, ja maksat itse vain loput. 
 
  • Vuonna 2025: Voit vähentää vain 35 % työn osuudesta mutta enintään 1600 euroa Tämä tarkoittaa, että maksat enemmän omasta pussistasi verrattuna vuoteen 2024. 
 

Talomestareiden palveluiden osalta tämä ero voi tarkoittaa tuhansien eurojen säästöä, jos päätät toteuttaa remontin jo tänä vuonna. 

 

Pienet remontit kannattaa tehdä nyt – taloudellinen hyöty myös pienemmistä töistä 

Kotitalousvähennys ei koske ainoastaan suuria remontteja, kuten keittiö- tai kylpyhuoneremontteja. Pienemmätkin remontit, kuten lattian uusiminen tai seinäpintojen päivittäminen, voivat olla erittäin kannattavia toteuttaa vielä vuonna 2024, kun kotitalousvähennys on korkeampi. 

 

Vinyylilankun asennus – moderni ja kestävä valinta lattioihin nyt -10% 

Vinyylilankku on erinomainen valinta lattiamateriaaliksi sen kestävyyden ja helppohoitoisuuden vuoksi. Se sopii moniin eri tiloihin, kuten keittiöihin, olohuoneisiin ja eteisiin, joissa lattian tulee kestää kulutusta. Lisäksi se on esteettisesti miellyttävä ja tarjoaa laajan valikoiman eri sävyjä ja tyylejä, joten se sopii useisiin sisustustyyleihin. 

Talomestarit tarjoaa nyt erikoisalennuksen vinyylilankun asennukseen. Voit säästää sekä materiaalikustannuksissa että työn hinnassa, ja kun tähän yhdistetään kotitalousvähennys, saat huomattavan säästön. Jos olet harkinnut lattian uusimista, tämä on ehdottomasti paras aika toteuttaa projekti. 

Nestemäien kangastapetti Silk Plaster pastellin sävyinen keittiö

Nestemäinen tapetti – trendikäs ja ympäristö- ystävällinen ratkaisu nyt -10% 

Nestemäinen tapetti – trendikäs ja ympäristöystävällinen ratkaisu nyt -10% 

Nestemäinen tapetti on yhä suositumpi vaihtoehto perinteisille tapeteille ja maaleille. Se on helppo asentaa, ja sen avulla voit luoda ainutlaatuisia tekstuureja ja tyylikkäitä pintaratkaisuja. Nestemäinen tapetti on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se valmistetaan luonnonmateriaaleista ja se on hengittävä, mikä parantaa sisäilman laatua. 

Talomestarit tarjoaa nyt erikoistarjouksen nestemäisen tapetin asentamiseen. Tämä on erinomainen tilaisuus uudistaa kotisi seinät modernilla tavalla ja samalla hyödyntää suurempi kotitalousvähennys. Nestemäisen tapetin avulla voit luoda kotiisi uniikkeja ja tyylikkäitä pintoja helposti ja kustannustehokkaasti. 

 

Hyödynnä kotitalousvähennys Talomestareiden rakennus- ja remontointitöissä 

Talomestarit tarjoaa laajan valikoiman rakennus- ja remontointipalveluita, joihin kotitalousvähennys on hyödynnettävissä. Näitä ovat muun muassa: 

Keittiöremontit

Suunnittele ja toteuta unelmiesi keittiö nyt, kun saat suuremmat vähennykset työn kustannuksista. 

Kylpyhuoneremontit

Uusi kylpyhuone lisää kotisi arvoa ja tekee arjestasi mukavampaa – ja nyt se on mahdollista toteuttaa edullisemmin. 

Sisätilojen pintaremontit

Maalaustyöt, lattia-asennukset ja muut pintaremontit ovat erinomainen tapa kohentaa kodin ilmettä, ja samalla voit hyödyntää suuremman verovähennyksen. 

Sähkö- ja LVI-työt

Kodin sähkön ja LVI-järjestelmien uudistukset ovat elintärkeitä parannuksia, joiden tekeminen kannattaa ajoittaa vuoteen 2024, jotta hyödyt suuremmasta verosäästöstä. 

Vinyylilankun asennus

Kestävä ja moderni lattiaratkaisu, jonka saat nyt erityistarjouksella. 

Nestemäisen tapetin asennus

Trendikäs ja ekologinen seinäratkaisu, joka luo kotiisi modernin ja uniikin ilmeen. 

Kaikki nämä palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, joten nyt on loistava aika toteuttaa kaikki ne remonttisuunnitelmat, joita olet ehkä lykännyt. 

Lue lisää verottajan sivuilta: Kotitalousvähennys pienenee ensi vuoden alusta lähtien 

 

Suomen Talomestarit on sinun kumppanisi, jätä tarjouspyyntö vielä tänään! 

Talomestarit toteuttaa koti- ja liiketilaremontit kokemuksella ja ammattitaidolla. Olipa remonttitarpeesi nopea ja kevyt tai laajempi uudistus, me toteutamme sen!

× Kysyttävää?